Følg oss på Facebook!

Bilder fra den gjestmilde jakten i Rödeby!

                                                                                              

Gris er det nok av yd i Sverige.. Under bilturen så synes det meget godt!                                                                            Åtene fóres jevnlig og holdes vedlike.

 

                                                                   

Det tilbys mye mer enn bare åteljakt hos våre venner i Sverige. Vil du ha giudet jakt? Drivjakt?                                            Drivjakten som tilbys er med de lokale hyggelige jegerne som øsnker deg velkommen i gruppen.                                                                                                                                                                                             (vil du prøve hunden din, så er dette mulig)

 

 

                                        

På drivjakten kan man være heldig.                                                                                                                                                 Dåhjort kan jaktes i jakttidene.

 

            

Slakt selv eller få hjelp i ett meget godt rustet slakteri på gården.

 

Smygjakt på bukk i Sverige er ikke annet enn magisk!                                                     Velkommen til vakre og gjestmilde Rödeby!